Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » LOCUITORII DIN PUCIOASA PROTESTEAZĂ IAR LA PRIMĂRIE! Oamenii sunt nemulțumiți de taxele speciale introduse de Consiliul Local

LOCUITORII DIN PUCIOASA PROTESTEAZĂ IAR LA PRIMĂRIE! Oamenii sunt nemulțumiți de taxele speciale introduse de Consiliul Local 

Ședința Consiliului Local Pucioasa din 28 februarie va fi, ca și luna trecută, una precedată de… miting. Locuitorii de sub Dealul patranei sunt chemați, printr-o scrisoare împrăștiată prin oraș, să vină din nou în curtea primăriei și să protesteze față de taxele speciale introduse de administrația locală, începând cu acest an: taxa de salubrizare stradală, taxa de iluminat public, taxa pe serviciul public pentru situații de urgență și taxa de parcare.

”Primele patru taxe speciale nu se percep în alte localități ale județului. Acestea au fost înființate pentru a finanța societatea comercială Servicii Comunitare de Utilități Publice Pucioasa SRL, care a fost înființată din inițiativa primarului jr. Dănuț Bădău. Înființarea și funcționarea acestei societăți reprezintă o manieră vicleană prin care se iau bani de la cetățeni și de la stat.
Veniți cu toții ca să putem cere primarului anularea taxelor speciale noi puse pe fiecare cetățean al orașului! Numai unindu-ne vom reuși să punem situația pe făgașul normal și să anulăm taxele acestea abuzive puse în plină criză economică. Unirea face puterea!”, se arată în scrisoarea către locuitorii orașului Pucioasa.

Citește și: ”PRIMARUL DE LA PUCIOASA, HUIDUIT LA SCENĂ DESCHISĂ! Localnicii au protestat astăzi împotriva celor trei taxe speciale instituite de administrație”

View My Stats