Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, mai 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Execuţie în stil mafiot la Doiceşti! Un tânăr de 27 de ani a fost sfârtecat cu o sabie

DÂMBOVIŢA: Execuţie în stil mafiot la Doiceşti! Un tânăr de 27 de ani a fost sfârtecat cu o sabie 

Locuitorii de pe uliţa Dealului din Doiceşti, stradă ce iese în DN 71, Târgovişte-Sinaia, aproape de staţia de benzină, sunt îngroziţi. Oamenii se tem să vorbească. Spun că nu au auzit şi nu au văzut nimic suspect, deşi, la câţiva zeci de metri de ei, un tânăr de 27 de ani, Cosmin Avram, a fost găsit măcelărit.

Cadavrul a fost descoperit pe coasta dealului, în spatele gospodăriilor, la circa 250 de metri distanţă de casa în care locuia bărbatul. Trupul era înţepat cu cuţitul, iar un picior fusese secţionat cel mai probabil cu o sabie.

VIDEO

Oribila crimă se pare că s-a consumat noaptea trecută. Mulţi spun că ar fi vorba despre o execuţie în stil mafiot. Maşina lui Cosmin era vandalizată şi cu motorul pornit, ceea ce duce la ipoteza că a fost urmărit de o altă maşină. În momentul când a ajuns în faţa casei, tânărul de 27 de ani a fugit spre dealuri. La fel şi urmăritorii săi. În cele din urmă, Cosmin a fost încolţit şi executat în stil mafiot.
Deşi toţi vecinii îl vorbesc de bine şi spun că nu a creat probleme niciodată în sat, fiind un băiat deosebit de respectuos, Cosmin Avram nu a fost chiar uşă de biserică. În ianuarie 2013, a fost reţinut de oamenii legii pentru posesie de droguri. Este arhicunoscută la nivel naţional povestea pacheţelelor de cannabis aruncate în sobă.

Mai temători, unii cred că băiatul nu ar fi întrerupt legătura cu cercurile interlope şi că moartea i s-ar trage de la datorii neachitate. Rămâne acum ca anchetatorii să stabilească circumstanţele în care s-a produs omorul.

La Doiceşti, a fost adus astăzi şi un câine de urmă. Criminaliştii au cercetat cu minuţiozitate ore în şir locuinţa, împrejurimile şi locul unde a fost găsit sfârtecat Cosmin Avram. Ancheta este condusă de procurorul Dorel Stănescu. magistratul nu a permis accesul presei în zonă. Jurnaliştii au aşteptat răspunsurile la marginea drumului naţional, întreaga uliţă fiind închisă.

Nici şefii Poliţiei şi nici procurorul Stănescu nu au oferit informaţii cu privire la acest caz.

crima doicesti 4

crima doicesti 3 crima doicesti 2

 

View My Stats