Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » 70 DE MANDATE DE ADUCERE PENTRU TRAFICANȚI DE DROGURI! Unii dintre ei sunt din Moreni, Dâmbovița. VEZI VIDEO!

70 DE MANDATE DE ADUCERE PENTRU TRAFICANȚI DE DROGURI! Unii dintre ei sunt din Moreni, Dâmbovița. VEZI VIDEO! 

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Ploieşti, au documentat, începând din luna septembrie 2012, activitatea unei grupări infracţionale implicate în traficul şi consumul ilicit de droguri de risc, respectiv cannabis şi rezină de cannabis, pe raza judeţului Prahova.

Din grupare fac parte 15 dealeri de droguri, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, care comercializau droguri la peste 60 de consumatori, cu vârste între 16 şi 28 de ani.

Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat faptul că principalii membri ai grupării se aprovizionează cu droguri din Spania, care sunt aduse în ţară în bagaje sau prin sistemul de coletărie internaţională, fiind distribuite atât direct, cât şi prin intermediul unor dealeri secundari, către numeroşi consumatori, din zona municipiului Câmpina şi comunele limitrofe.

Preţul cu care erau comercializate drogurile de risc (cannabisul şi haşişul) era între 40 – 60 lei gramul.

Astăzi, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Ploieşti cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Prahova şi al Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploieşti, desfăşoară 13 percheziţii domiciliare (12 în judeţul Prahova şi una în municipiul Moreni, judeţul Dâmboviţa).

În cauză, vor fi puse în executare aproximativ 70 mandate de aducere.

Sursa: IGPR

VEZI VIDEO

View My Stats