Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 14, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Drumul Sudului a fost inaugurat în această dimineaţă

Drumul Sudului a fost inaugurat în această dimineaţă 

La eveniment a fost aşteptat şi premierul Victor Ponta, care însă nu a reuşit să ajungă, iar  autorităţile judeţene s-au mulţumit să taie panglica inaugurală, odată cu definitivarea lucrărilor la Drumul Sudului, doar cu şefa de la Mediu, Rovana Plumb, candidat pentru un post de deputat în judeţul Dâmboviţa şi care evident nu putea lipsi mai ales acum că s-a declanşat campania electorală.

De altfel, la Potlogi, au fost prezenţi toţi candidaşii USL Dâmboviţa pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Cu puţine excepţii, primarii din judeţ au venit şi ei să formeze… comitetul de primire pentru premierul Victor Ponta. Ceva ca pe vremea lui Ceauşescu, pe care atâta îl hulesc unii că-i plăceau demonstraţiile de forţă! Credem că se răsuceşte în mormânt, fiindcă au reuşit alţii să-l depăşeşască…

Delegaţia a trecut apoi pe la Palatul Brâncovenesc, unde oficialii au inspectat şantierul de lucrări deschis aici în vederea reabilitării şi punerii în valoare a acestui monument istoric, prin introducerea în circuitul turistic naţional şi internaţional.

Următoarea oprire, la Găeşti, unde s-au întâlnit cu premierul Victor Ponta, care şi-a trecut pe agenda de lucru de astăzi o vizită la fabrica de frigidere.

 

View My Stats