Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: Răfuială între clanurile mafiote chiar în curtea Poliţiei Titu? Declaraţia unui martor ocular

UPDATE: Răfuială între clanurile mafiote chiar în curtea Poliţiei Titu? Declaraţia unui martor ocular 

Se face lumină în cazul scandalului de la Poliţia Titu, chiar dacă oamenii legii au încercat să ţină sub tăcere ceea ce s-a întâmplat sâmbătă! După publicarea, în această seară, a puţinelor informaţii pe care le-am obţinut cu privire la avarierea unui autoturism al Poliţiei Titu, am fost contactaţi de un cetăţean din oraş, martor la eveniment, care ne-a relatat ce a văzut. Mai mult, ne-a pus la dispoziţie cele câteva fotografii realizate la faţa locului.

CITEŞTE ŞI: Maşină de Poliţie, făcută praf de un participant la trafic

„Sâmbătă, în jurul orei 10:30, mă aflam în curtea magazinului Lidl din Titu, împreună cu rudele mele din acest oraş. Deodată, văd o urmărire ca în filme. Două maşini goneau nebuneşte venind dinspre blocuri şi făcând orbeşte dreapta la intersecţia mare de lângă Lidl, spre Poliţie. Un BMW X6 cu nr. de înmatriculare DB27LUP urmărea un Cielo (DB11 NOV) şi era gata-gata să intre într-un Logan care circula regulamentar şi care intra în intersecţie.

După ce au trecut de Lidl, Cielo virează brusc la stânga în curtea Poliţiei Titu şi loveşte un Logan parcat. BMW-ul, după el, şi loveşte o maşina de poliţie şi apoi intra destul de dur în gardul Poliţiei Titu. Conducătorul auto din Cielo intră în sediul Poliţiei Titu în fuga şi cei care se aflau în BMW, după el în goană. Mai târziu, apare şi duba Poliţiei cu mascaţi şi se strânge toată Poliţia din zonă la Titu.

Din ce am aflat împreună cu rudele mele care îi cunosc pe cei din maşini, ar fi vorba despre o răfuiala între un clan de interlopi cu nume de familie Lupu, cei care s-au răfuit în iulie cu Bela şi fratele său pentru o fată, şi un alt interlop notoriu din Titu, pe nume Martac Marian.

În Titu, lumea s-a săturat de clanurile de interlopi, de proxeneţii care au foarte mulţi bani şi nu le pasă de lege şi care tulbură viaţa oraşului zi de zi şi Poliţia închide ochii. În iulie, aceşti proxeneţi cu fete în Germania şi Anglia au rupt mâna unei tinere, azi au lovit un autoturism şi îşi fac legea singuri, chiar în sediul Poliţiei. Aşa ceva nu mai poate continua şi trebuie tras un semnal de alarmă”, ne-a povestit martorul la evenimentul petrecut ieri la Poliţia Titu, pe care oamenii legii au vrut să-l păstreze la top-secret.

politia titu 4 k politia titu 3 k politia titu 5 k politia titu 2 k

 

View My Stats