Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 14, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: Povestea uluitoare din spatele tragediei de la Bezdead!

UPDATE: Povestea uluitoare din spatele tragediei de la Bezdead! 

Tragedia petrecută astăzi la Bezdead, în satul Măgura, şi care a îngrozit întreaga ţară are şi o faţă nevăzută. Din spusele vecinilor bătrânei omorâte de câinele unui consătean, am încropit povestea unui animal hăituit, părăsit în drum.

Ciobănescul de stână, spun oamenii, a fost într-o perioadă un animal frumos, dar stăpânul său se pare că nu s-a mai îngrijit de el aşa cum trebuie în ultima vreme, iar după ce l-a muşcat l-a abandonat. Câinele a început să umble nemâncat pe uliţele satului.

Bătrâna Floarea Ionescu nu suporta ca vreun animal străin să-i intre în bătătură. De la săteni, am aflat că femeia ar fi omorât, cu ceva vreme în urmă, cu furca, câinele unui vecin pentru simplul fapt că i-a intrat în curte.

CITEŞTE ŞI: „Bătrâna din Bezdead a fost muşcată de câinele unui vecin”

Se pare că azi-dimineaţă, lihnit de foame, ciobănescul abadonat ar fi pătruns printr-o gaură formată în gard în gospodăria bătrânei. Când l-a văzut, aceasta ar fi pus mâna pe o furcă şi s-a dus spre el, ca să-l alunge. Câinele, din instinctul de apărare, a sărit asupra femeii, producându-i leziuni care au culminat cu decesul acesteia.

Despre situaţia de la Bezdead s-a sesizat şi conducerea Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor „Sufleţel”. Câinele a fost preluat în adăpostul privat de la Târgovişte, iar atunci când s-a trezid după tranchilizare nu a avut nicio manifestare violentă. Membrii Asociaţiei sunt convinşi că tragedia are drept cauză faptul că ciobănescul de stână a fost prea multă vreme hăituit.

Foto: Asociaţia Sufleţei din Târgovişte

Foto: Asociaţia Sufleţei din Târgovişte

View My Stats