Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: MULŢI AU FOST, PUŢINI AU RĂMAS! Doar 26 din cei 241 de suspecţi aduşi la Parchet au primit mandate de reţinere pentru 24 de ore

UPDATE: MULŢI AU FOST, PUŢINI AU RĂMAS! Doar 26 din cei 241 de suspecţi aduşi la Parchet au primit mandate de reţinere pentru 24 de ore 

Nu-ţi vine să crezi că, după ce anchetatorii au scanat reţeaua de hoţi de combustibil timp de 2 ani, au reuşit să audieze 241 de suspecţi în mai puţin de 30 de ore! Vă închipuiţi ce dosare beton au realizat. O bagatelă pentru avocaţii versaţi!

S-a ales şi neghina. Doar 26 de persoane au primit mandate de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate în faţa instanţei de judecată, care nu se ştie câte mandate de arestare va emite.

Vaşnicii poliţişti din Corneşti, comuna de baştină a fostului şef IPJ Dâmboviţa, comisarul şef Vasile Tache – actualmente şef la IPJ Giurgiu, sunt cercetaţi în libertate. Oare, fapta lor nu a fost aşa de gravă de s-a luat această decizie?

Oamenii legii de la Corneşti erau un fel de îngeri păzitori ai infractorilor, care după ce înţepau conductele magistrale şi furau motorină cu cisterna o transportau acolo unde exista cerere.

Spun anchetatorii că poliţiştii care sunt acum cercetaţi în liberatte primeau între 50 şi 300 de lei pentru fiecare cisternă pe care o protejau în trafic.

Să vedem ce mai iese! Sperăm să nu rămânem doar cu zecile de tone de combustibil confiscat, importante sume de bani, arme, unelte şi o acţiune de forţă care, după cum se vede, este la un pas să facă fâs! Ajungem la concluzia că s-a consumat prea multă benzină pentru cele 600 de maşini ale Poliţiei care au participat la misiune, plus un elicopter.

Ni s-a mai părut ceva ciudat. S-a comunicat că ofiţerii DGA îi monitorizează de mai mulţi ani pe poliţiştii de la Corneşti. Nu înţelegem de ce nu s-a tăiat răul din rădăcină. Dar, până la urmă, necunoscute sunt căile… anchetatorilor! În loc să smulgi din pământ sămânţa rea, care face de râs sistemul, o laşi să încolţească, să crească, iar apoi să te lupţi din răsputeri pentru a doborî filiera care s-a răspândit între timp.

View My Stats