Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: MITING ÎN TĂCERE! Colegii lui Alexandru Andrei Ștefan, elevul ucis ieri, au organizat un protest, însă la Târgoviște lipsește solidaritatea. VEZI VIDEO

UPDATE: MITING ÎN TĂCERE! Colegii lui Alexandru Andrei Ștefan, elevul ucis ieri, au organizat un protest, însă la Târgoviște lipsește solidaritatea. VEZI VIDEO 

Astăzi, elevii de la Colegiul Economic din Târgoviște au organizat un miting împotriva violenței care iată, a atins cote îngrijorătoare.

Adolescenții sunt răvășiți din cauza tragediei produse ieri, când, un coleg de-al lor, Alexandru Ștefan, elev în clasa a noua a fost omorât cu o lovitură de cuțit de un individ de 19 ani, din Răzvad, care, nu se cunoaște încă cu exactitate, la aceea oră când liceenii se pregăteau să intre la cursuri, el bântuia în jurul școlii având asupra lui un cuțit. Demonstrația eleviilor a fost una pașnică, în tăcere.

Lor li s-au alăturat câțiva profesori și trecători. Am văzut pe platoul Prefecturii și câțiva membrii ai Consiliului Local Târgoviște. Ne-a surprins în mod neplăcut lipsa de solidaritate a târgoviștenilor parcă neinteresați de eveniment.

Adolescenții, în puține cuvinte, au spus că este nevoie ca autoritățile să fie mai vigilente, nu ca până acum. Concluzia lor este că această crimă odioasă ar fi putut fi evitată dacă ar fi existat patrule de poliție sau jandarmi în zonele fierbinți, acolo unde stau de obicei răufăcătorii.

VEZI VIDEO

View My Stats