Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UNITATEA DE PRIMIRI URGENŢE ARE NEVOIE DE MAI MULŢI ANGAJAŢI! Preşedintele Consiliului Judeţean face lobby la Ministerul Sănătăţii

UNITATEA DE PRIMIRI URGENŢE ARE NEVOIE DE MAI MULŢI ANGAJAŢI! Preşedintele Consiliului Judeţean face lobby la Ministerul Sănătăţii 

Şi-a stabilit între priorităţi reducerea numărului de personal în cadrul instituţiilor publice şi al societăţilor comerciale subordonate Consiliului Judeţean Dâmboviţa, dar va face lobby pentru angajarea a 15 oameni la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte!

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, ne-a declarat că va merge la Ministerul Sănătăţii pentru a susţine suplimentarea schemei de personal la UPU. „Voi propune înfiinţarea în organigramă a două posturi de medic specialist, patru de asistenţi medicali, cinci de infirmieri şi patru de brancardieri. La UPU este nevoie de mai mulţi salariaţi”.

De asemenea, Adrian Ţuţuianu a aprobat scoaterea la concurs a 16 posturi pentru medici şi asistenţi medicali în celelalte secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

View My Stats