Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TITU VA AVEA CENTRU MULTIFUNCŢIONAL CU INTERNARE DE O ZI! Ministrul Sănătăţii şi-a dat acordul de principiu în acest sens

TITU VA AVEA CENTRU MULTIFUNCŢIONAL CU INTERNARE DE O ZI! Ministrul Sănătăţii şi-a dat acordul de principiu în acest sens 

Primarul oraşulu Titu, Traian Niculae, împreună cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Ioan Marinescu, şi directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Sorin Stoica, au avut vineri, 25 ianuarie 2013, o întâlnire cu ministrul sănătăţii Eugen Nicolaescu pe tema redeschiderii unităţii medicale din localitate.

În urma discuţiilor avute, ministru a agreat varianta redeschiderii unităţii sub forma unui Centrul Multifuncţional cu internare de o zi. În acest sens, ministrul Eugen Nicolaescu şi-a dat un acord de principiu, urmând ca în zilele următoare autorităţile locale să depună un nou set de documente necesare autorizării.

Centrul Multifuncţional oferă asistenţă medicală în sistem ambulatoriu, cu cabinete medicale. Conform directorului DSP Sorin Stoica, la Titu, ar urma să funcţioneze cabinete de medicină internă, obstretică-ginecologie, pediatrie, ORL, urologie, dar şi un laborator pentru analize medicale şi unul de imagistică. În varianta agreată de minister, centrul ar putea fi organizat ca secţie externă a Spitalului Judeţean şi se va afla în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

“Facem toate eforturile pentru ca cetăţenii din Titu, dar şi din localităţile învecinate să beneficieze de asistenţă medicală. Centrul Multifuncţional este o propunere agreată la Ministerul Sănătăţii. Noi vom depune toată documentaţia necesară şi sperăm că ministerul va da cât mai repede avizele necesare”, a precizat primarul oraşului, Traian Niculae.

Sursa: Primăria Titu

View My Stats