Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 13, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TELEORMAN: O tânără din Alexandria a fost omorâtă de iubitul cunoscut pe facebook!

TELEORMAN: O tânără din Alexandria a fost omorâtă de iubitul cunoscut pe facebook! 

O tânără de 30 de ani din municipiul Alexandria, judeţul Teleorman, a fost bătută cu bestialitate de un bărbat pe care l-a cunoscut pe facebook. Eliza Dragne a fost găsită în stare foarte gravă, la marginea drumului, în apropiere de oraş, de un şofer care a alertat Poliţia. Fata prezenta semne că agresorul a încercat să o stranguleze.

Tânăra a fost transportată la spital, însă viaţa nu i-a mai putut fi salvată. A reuşit totuşi să le povestească oamenilor legii ce s-a întâmplat. Poliţiştii au ajuns imediat la Nicu Alin Cristea, din Calomfireşti, cel pe care Eliza l-a indicat drept agresor. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost ridicat de anchetatori. Sătenii spun că, în trecut, bărbatul ar fi făcut puşcărie pentru tâlhărie.

Se pare că Nicu avea activitate dublă pe facebook. Pe lângă contul oficial, unde posta drept familist convins, bărbatul avea şi o pagină unde obişnuia să lege conversaţii cu fetele tinere şi frumoase. Aşa ar fi cunoscut-o şi pe Eliza. Deocamdată, nu se ştie de când dura relaţia celor doi.

Rodica Dragne – mama tinerei omorâtă cu bestialitate de iubitul cunoscut pe facebook a decis să doneze organele acesteia pentru a salva viaţa altor oameni aflaţi în suferinţă. Rinichii vor ajunge la Fundeni, iar spina şi pancreasul, la Cluj-Napoca.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi a-l trage la răspundere pe cel vinovat că a curmat viaţa tinerei Eliza Dragne.

View My Stats