Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 18, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TELEORMAN: Medic de la Spitalul de Urgenţă Alexandria, cercetat pentru luare de mită!

TELEORMAN: Medic de la Spitalul de Urgenţă Alexandria, cercetat pentru luare de mită! 

Medicul internist Virgil Roşoiu, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, după ce a primit 300 de lei pentru a acorda îngrijiri medicale unui pacient. Dosarul este instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Marţi, 6 martie 2018, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie din Teleorman au efectuat percheziţii la Spitalul de Urgenţă Alexandria şi la domiciliul doctorului reclamat că, în data de 1 martie 2018, a primit suma de 200 de lei, după ce anterior mai băgase în buzunar 100 de lei.

Probabil denunţătorul a fost stimulat să anunţe organele de cercetare penală de faptul că, exact începând cu data de 1 martie, când doctorul Roşoiu cerea bani să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, a intrat în plată o nouă grilă de salarizare pentru medici şi asistenţi, una care le aliniază la retribuţiile la cele ale colegilor din Europa civilizată!

Managerul Spitalului de Urgenţă Alexandria a declarat, pentru Adevărul, că nu ştie ca medicul Virgil Roşoiu să mai fi fost implicat în alte incidente similare. Să fii călcat strânb doar acum sau, până în prezent, nu s-a găsit nimeni să-l reclame?

View My Stats