Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: Un arbore s-a prăbuşit în zona locurilor de joacă pentru copii din centru

TÂRGOVIŞTE: Un arbore s-a prăbuşit în zona locurilor de joacă pentru copii din centru 

Pericol de accident, în această seară, în Parcul Mitropoliei din Târgoviște! Un copac s-a prăbușit în zona locurilor de joacă pentru copii, în condiţiile în care vântul nici măcar nu adia.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, deși grădina publică era plină de oameni. Cu toţii şi-au făcut semnul crucii şi au mulţumit lui Dumnezeu că nu au fost copii în preajmă, fiindcă aceştia nu aveau aceleaşi reflexe ca şi adulţii. Primăria trebuie să intervină urgent pentru toaletarea arborilor cu maximă responsabilitate, fiindcă situațiile de acest gen pot deveni tragice…

După ce au terminat de analizat ce ar fi putut să se întâmple în această seară, în mod firesc, târgoviştenii au început imediat să comenteze că administraţia locală nu îngrijeşte nici pe departe aşa cum ar trebui parcul din zona centrală. Erau nemulţumiţi în special din cauza faptului că iarba este deja uscată, deşi cu câteva aspersoare problema putea fi rezolvată.

„Am înţeles că parcul acesta o să fie modernizat cu fonduri europene, numai să nu se întâmple o tragedie până atunci. Şi dacă fondurile astea or veni peste doi-trei ani, noi ce să facem? Să ne mulţumim cu iarba asta uscată, să ne rugăm să nu mai pice vreun copac cum s-a întâmplat acum? Primăria trebuie să găsească o soluţie mai rapidă…”

arbore parcul mitropoliei 2

View My Stats