Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » STAȚIUNEA POMICOLĂ DE LA VOINEȘTI A FOST SALVATĂ! Prefectura va emite titlu de proprietate pentru 91,9 hectare de teren

STAȚIUNEA POMICOLĂ DE LA VOINEȘTI A FOST SALVATĂ! Prefectura va emite titlu de proprietate pentru 91,9 hectare de teren 

Stațiunea de Cercetare Pomicolă de la Voinești a fost la un pas de a dispărea din cauza intereselor. Cum se câștiga un proces pe fond funciar în instanță, punerea în posesie se făcea pe terenul Stațiunii Voinești! Așa se face că unitatea a mai rămas cu 91,9 hectare de teren din cele 540 câte deținea în 1989.

Și dacă primarul Dănuț Gabriel Sandu nu ar fi găsit înțelegere la noua conducere a Prefecturii Dâmbovița, proprietatea Stațiunii Voinești ar fi continuat să se împuțineze zi de zi.

”De astăzi, Stațiunea este proprietară. Este cea mai mare realizare a mea de când sunt primar al comunei Voionești. Legile Fondului Funciar au distrus Stațiunea.

Avem promisiunea Academiei de Științe Agricole și Silvice că, dacă Stațiunea Voinești va fi proprietară pe teren, va primi finanțare.

Îmi doresc ca, la finele mandatului meu de primar al comunei Voinești, Stațiunea să redevină ceea ce a fost în 1989”, a precizat primarul Dănuț Gabriel Sandu.

View My Stats