Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SOŢIA DE POLIŢIST ÎŞI RACOLA VICTIMELE LA COAFOR! După ce se împrieteneau, le spărgea casele şi le fura bijuteriile

SOŢIA DE POLIŢIST ÎŞI RACOLA VICTIMELE LA COAFOR! După ce se împrieteneau, le spărgea casele şi le fura bijuteriile 

Mihaela Dinu, soţia poliţistului Valentin Dinu de la Găeşti, acuzată că ar fi coordonat o reţea de spărgători de locuinţe care acţiona în Găeşti şi săltată aseară pentru audieri, şi-a recunoscut se pare toată activitatea infracţională.

În casa femeii de 30 de ani, achetatorii au găsit cu ocazia percheziţiei 130 de chei şi 25 de yale, care făceau parte din arsenalul de… lucru al nevestei de poliţist.

Potrivit surselor noastre, Mihaela era cea care intra în relaţie de prietenie cu viitoarele victime, pe care le racola la… coafor. După ce legătura era stabilită, începeau vizitele la domiciliu, prilej cu care soţia poliţistului stabilea prada şi planul de acţiune.

Sub diferite pretexte, Mihaela primea cheile apartamentelor chiar de la victimele sale sau de la copiii acestora, făcea dubluri şi apoi, când nimeni nu era acasă, mergeau, fie ea, fie complicii pe care-i avea, şi furau bijuteriile pe care pusese ochii.

Valorificarea se făcea prin intermediul unei case de amanet din oraş. Se pare că una dintre angajatele societăţii respective îi era complice. Poliţiştii au stabilit că valoarea prejudiciului depăşeşte două miliarde de lei vechi.

Prima spargere a fost dată în vara anului trecut. În total, au fost şase atacuri. Oamenii legii au început să o bănuiască pe Mihaela Dinu după ce în luna ianuarie 2013 şi-a înscenat propriul furt. Femeia riscă să stea după gratii până la 15 ani.

Este aproape incredibil că soţul, om al legii, cu care spărgătoarea a împărţit casa şi aşternutul până în urmă cu aproximativ două luni, nu avea habar cu ce se ocupă nevasta lui. Unde i-o fi fost flerul de poliţist?

View My Stats