Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SE PREGĂTEŞTE O REVOLTĂ LA CORBII MARI! Oamenii nu vor crematoriu şi fabrică de mâncare pentru câini şi pisici în comună

SE PREGĂTEŞTE O REVOLTĂ LA CORBII MARI! Oamenii nu vor crematoriu şi fabrică de mâncare pentru câini şi pisici în comună 

Un investitor din Maramureş vrea să construiască la Corbii Mari o fabrică de mâncare pentru câini şi pisici, precum şi un crematoriu pentru arderea resturilor animaliere. Problema apare din cauza faptului că obiectivul cu pricina se preconizează a fi ridicat foarte aproape de casele oamenilor.

Din acest motiv, edilul Constantin Anghel cere sprijinul localnicilor pentru a opri demararea lucrărilor. A nu se înţelege a opri investiţia! Primarul este dispus să pună la dispoziţie alt teren, situat la o distanţă suficientă de gospodării, astfel încât cetăţenii să nu fie afectaţi de mirosurile neplăcute.

Constantin Anghel le cere consătenilor să se prezinte duminică, 17 martie, la ora 10:00, în târgul săptămânal de la Corbii Mari, pentru a spune un NU hotărât construcţiei unei fabrici pentru procesarea subproduselor de categoria a treia rezultate din abatorizarea păsărilor, în vederea realizării produsului finit „mâncare pentru câini şi pisici”.

„Nu trebuie să facem jocurile unor grupuri de interese, condus de actualul viceprimar, de Bănică Ionuţ şi Constantin Florică şi de un grup de consilieri locali de apartenenţă politică PSD şi PNL, care la investirea în funcţia de consilier local au jurat că vor binele comunei şi a locuitorilor acesteia.

Vă informez că după realizarea fabricii de prelucrare a subproduselor de categoria a treia rezultate din abatorizarea păsărilor, urmează construirea celei de-a doua fabrici, de prelucrare a resturilor animaliere aduse de la abatoare.

Faţă de această situaţie, vă rog să luaţi poziţie şi să facem front comun pentru ca aceste fabrici să nu se realizeze, pentru ca mediul să nu fie afectat, pentru ca oamenii şi animalele să trăiască într-un mediu adecvat, la parametrii cel puţin normali din punct de vedere al sănătăţii, dacă mai mult nu este posibil”, se arată în apelul primarului Anghel către locuitorii comunei Corbii Mari.

View My Stats