Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SCANDALUL DE LA BĂLTENI A PORNIT DE LA O… PIRANDĂ! Povestea de dragoste s-a încheiat cu focuri de armă și zeci de mascați

SCANDALUL DE LA BĂLTENI A PORNIT DE LA O… PIRANDĂ! Povestea de dragoste s-a încheiat cu focuri de armă și zeci de mascați 

Romii din Băleni, comuna Conțești, au devenit din nou vedete. Când nu pleacă după fier vechi sau nu fură recoltele de pe câmp, clocesc un scandal. Dau de lucru polițiștilor și jandarmilor, dar și jurnaliștilor care se mai dezmorțesc cu astfel de minuni.

Între două familii s-a iscat astăzi un conflict. Oamenii s-au bătut cu furci, bâte și topoare. se pare că totul a pornit de la o pirandă.

Polițiștii de la Răcari și Conțești au venit la fața locului, dar fără tact, fără mediator pregătit pentru astfel de situații, știindu-se că romii din Bălteni când pornesc răzmerița sunt greu de potolit.

Așa că patru oameni ai legii s-au ales cu cucuie. Asta fiindcă, zic romii, au fost provocați. În aceste condiții, s-a pus și mai mult gaz pe foc. La fața locului, fiind chemată mulțime de jandarmi și mascați ai poliție, înarmați până în dinți și însoțiți și de câini lupi. Să se sperie țiganul ca lumea!

din fericire, nu a ajuns nimeni la spital. Toți combatanții au primit îngrijiri la fața locului, dar spectacolul a fost tare. S-a tras și cu pistolul. Patru focuri! Ulițele s-au umplut de căldărari. Pirandele, sfidătoare, și-au ridicat fustele, arătându-și goliciunea ziariștilor și oamenilor legii.

Primarul comunei, Marian Alexandru, spune că țiganii, dacă nu sunt provocați, nu sar la bătaie. Așadar, oamenii legii i-au incitat! Zice edilul că romii trebuie lăsați în pace și discutat calm cu fiecare în parte. Astfel de scandaluri se întâmplă frecvent, mai ales când este vorba de dragoste și obiceiurile țigănești.

Indignarea romilor a pornit și de la faptul că bulibașa a mâncat și el bătaie de la oamenii legii.

View My Stats