Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » S-AU ÎMPOTMOLIT CU MAŞINI CU TOT ÎN NOROAIELE DE PE DRUMUL SPRE PADINA-PEŞTERA! Turiştii au fost salvaţi de jandarmii montani. VEZI VIDEO!

S-AU ÎMPOTMOLIT CU MAŞINI CU TOT ÎN NOROAIELE DE PE DRUMUL SPRE PADINA-PEŞTERA! Turiştii au fost salvaţi de jandarmii montani. VEZI VIDEO! 

În urma unei solicitări telefonice prin apelul de urgenţă „112”, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Ordine Publică Montan Peştera a intervenit în zona Filtre din Masivul Montan Bucegi pentru sprijinirea unor persoane, care în timp ce se deplasau cu autoturismele pe DJ 714 Moroeni-Peştera, au rămas blocate în noroi, fiind în imposibilitatea de a-şi mai continua deplasarea.

În urma intervenţiei jandarmilor montani, turiştii au fost sprijiniţi să deblocheze cele 4 autoturisme din noroi şi au fost conduşi în siguranţă până în zona Peştera, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Platoului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul de telefon 0749034639 sau numărul unic de urgenţă “112” pentru a obţine sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Sursa: IJJ Dâmboviţa

VEZI VIDEO

View My Stats