Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » PUCIOASA: Amenajarea parcului de la gară şi reabilitarea străzilor intră în linie dreaptă!

PUCIOASA: Amenajarea parcului de la gară şi reabilitarea străzilor intră în linie dreaptă! 

Agenţia de Dezvoltare Sud Muntenia a finalizat evaluarea primului proiect depus de Primăria Pucioasa, cel care vizează reabilitarea şi modernizarea cartierului Pucioasa Sat şi a străzilor Carierei, Stadionului, Dacia, Libertatii, 1 Decembrie 1918, Avram Iancu, Aleea Ardealului şi Bulevardul Gării. De asemenea, urmează să fie amenajate două parcuri, în zona stadionului şi la gară.

„Proiectele ce sunt evaluate la minim 80 de puncte vor intra direct la finanțare şi, spre satisfacția noastră, punctajul obținut de acest proiect a fost unul impresionant: 91,4 puncte!”, precizează primarul Constantin Emilian Ana.

Cu alte cuvinte, în scurt timp se va semna contractul de finanţare, urmând apoi să se parcurgă procedura de licitaţie pentru desemnarea constructorului, adică investiţia a intrat în linie dreaptă.

De precizat că s-a încheiat cu succes şi evaluarea în teren a proiectului „Reabilitarea termică a blocurilor de pe Avram Iancu”.

pucioasa

View My Stats