Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PREFECTUL SANDA, GAFĂ DUPĂ GAFĂ! ”La Târgoviște nu vedem mai sus de coșul de baschet”

PREFECTUL SANDA, GAFĂ DUPĂ GAFĂ! ”La Târgoviște nu vedem mai sus de coșul de baschet” 

Echipa feminină de baschet a Târgoviștei a reușit o performanță demnă de notat în istorie, indiferent că ne place sau nu acest sport. Este prima echipă de baschet din România care joacă în Euroligă și, indiferent care vor fi rezultatele la finalul competiției, acest fapt va rămâne consemnat.

Plecând probabil de la afinitatea primarului Gabriel Boriga pentru baschet, prefectul Victor Sanda a reușit astăzi să-i jignească pe toți târgoviștenii, declarând că ”ăsta este nivelul nostru, nu vedem mai sus de coșul de baschet”.

Asta în condițiile în care autoritățile din alte state arată cu adevărat interes pentru performanțele sportivilor. Spre exemplu, Turcia. Ne raportăm la această țară fiindcă de la ora 18:00 se joacă la Târgoviște meciul cu Fenerbahce, iar baschetbalistele din Istanbul sunt însoțite la Târgoviște de o echipă completă, inclusiv foarte mulți ziariști, cu toții arătându-se mulțumiți de performanțele fetelor lor. La noi în schimb, rezultatele notabile atrag după sine umilințe. De ce? Îndrăznim să spunem că la mijloc este lupta politică. Curat murdar!

View My Stats