Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Pompierii dâmboviţeni salvează vieţi şi donând sânge

Pompierii dâmboviţeni salvează vieţi şi donând sânge 

În perioada 01-30 septembrie 2011, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă derulează Campania de solidaritate socială “Din inimă pentru inimi”, constând în donarea de sânge pentru ajutorarea semenilor aflaţi în suferinţă.

Această campanie a fost demarată în contextul Zilei Mondiale a Inimii, eveniment cuprins în manifestările organizate pentru marcarea Zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa s-a alăturat acestei iniţiative şi invită cetăţenii judeţului să doneze sânge, alături de un număr mare de cadre ale instituţiei noastre, care şi-au manifestat dorinţa de a salva vieţi şi prin acest mod.

Până în prezent, peste 150 de cadre din cele 11 subunităţi de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa s-au înscris în această campanie, 60 dintre aceştia donând deja sânge la Centrul de Transfuzii Dâmboviţa.

Astăzi au donat sânge cadrele de la Detaşamentul Târgovişte, urmând ca până la sfârşitul lunii să doneze şi restul celor înscrişi.

Urmând gestul pompierilor, dâmboviţenii care doresc să participe la această campanie sunt rugaţi să se prezinte la sediul Centrului de Transfuzii Dâmboviţa, pentru a dona sânge.

Sursa: Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

View My Stats