Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » POLIŢISTUL MARIUS CÂRSTEA ERA PRESAT DE MAMA SA SĂ PUNĂ CAPĂT RELAŢIEI CU ALEXANDRA PÂRŞA! De aici să fii pornit cearta dintre cei doi?

POLIŢISTUL MARIUS CÂRSTEA ERA PRESAT DE MAMA SA SĂ PUNĂ CAPĂT RELAŢIEI CU ALEXANDRA PÂRŞA! De aici să fii pornit cearta dintre cei doi? 

Sursele noastre spun că mama tânărului poliţist Marius Cârstea, care şi-a împuşcat iubita în această dimineaţă, apoi s-a sinucis, făcea presiuni asupra bărbatului să renunţe la relaţia cu Elena Alexandra Pârşa. Femeia, aflată la muncă în Italia, se pare că-l suna periodic şi-l întreba dacă a pus capăt legăturii de amor.

Nu este exclus aşadar ca de aici să fii pornit certurile dintre cei doi iubiţi, certuri care au culminat în această dimineaţă cu moartea poliţistului şi rănirea gravă a prietenei acestuia. Tânăra a fost transportată în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor acesteia de supravieţuire.

„Era un poliţist exemplar şi nu era cuoscut cu probleme. Îşi făcea datoria, avea o familie normală. Era divorţat. Au fost găsiţi în autoturismul personal, în zona dispensarului din I.L. Caragiale, aflat lângă locuinţa poliţistului”, a declarat comisarul de poliţie Marin Gălbenuş, şeful IPJ Dâmboviţa.

Marius Cârstea a trecut cu brio ultima testare psihologică, în luna noiembrie 2012.

„O echipă complexă de cercetare, condusă de procurorul criminalist şi de conducerea IPJ Dâmboviţa efectuează cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis evenimentul.

De asemenea, la nivelul IPJ Dâmboviţa s-a constituit o echipa de cercetare din cadrul Biroului Control Intern care va efectua verificări cu privire la modul de folosire, manipulare şi păstrare a armamentului din dotare precum şi a activităţii poliţistului”, se arată într-un comunicat IPJ remis redacţiei noastre.

Citeşte şi:

„NU TE GÂNDI LA COMPLICAŢII! ACESTA ERA CREZUL POLIŢISTULUI MARIUS CÂRSTEA. În această dimineaţă şi-a împuşcat iubita în cap, apoi s-a sinucis”

APEL PUBLIC PENTRU SALVAREA TINEREI ÎMPUŞCATĂ DE POLIŢIST! Familia nu are bani pentru tratament”

POLIŢIST DÂMBOVIŢEAN ŞI-A ÎMPUŞCAT PRIETENA, APOI S-A SINUCIS! Fata încă respira când au fost găsiţi, iar medicii încearcă să o salveze”

View My Stats