Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » POLIŢIST DÂMBOVIŢEAN ŞI-A ÎMPUŞCAT PRIETENA, APOI S-A SINUCIS! Fata încă respira când au fost găsiţi, iar medicii încearcă să o salveze

POLIŢIST DÂMBOVIŢEAN ŞI-A ÎMPUŞCAT PRIETENA, APOI S-A SINUCIS! Fata încă respira când au fost găsiţi, iar medicii încearcă să o salveze 

Un poliţist dâmboviţean, pe fondul unor probleme sentimentale, şi-a împuşcat iubita cu pistolul din dotare, apoi şi-a pus şi el capăt zilelor.

Corpurile inerte ale celor doi au fost găsite în maşina personală a poliţistului, un WV Golf, care era parcată în curtea dispensarului din comuna IL Caragiale.

Marius Cârstea are 30 de ani. Era considerat de colegi a fi un om echilibrat. Îşi desfăşura serviciul în echipele de patrulare pe traseul IL Caragiale – Dărmăneşti. Poliţia efectuează cercetări în acest caz.

„În această dimineaţă, în jurul orei 06.30, o patrulă din cadrul Secţiei Nr. 6 Poliţie Rurală Moreni, l-a găsit pe un ajutor al şefului de post, decedat în maşina persoanlă. Totodată, în interiorul autoturismului, a fost găsită o persoană de sex feminin, rănită, prezentând semne viatală. A fost transportată la spital pentru acordarea de îngriji medicale”, a declarat subinspectorul Alexandra Nicolae, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Prietena poliţistului este Elena Pârşa, de 23 de ani, fiica unui fost fotbalist de la Flacăra Moreni, Costel Pârşa. Din fericire, fata a fost găsită în viaţă şi a fost transportată de urgenţă la spital. Elena era împreună cu Marius Cârstea de aproximativ un an şi jumătate, după ce acesta divorţase de soţie.

Costel Pârşa şi-a pierdut, în urmă cu 3 ani, fiul, pe Marian Pârşa, răpus de cancer la numai 23 de ani. Marian era un bun fotbalist. A jucat pentru Moreni, Astra si Petrolul Ploiesti si pentru Serif Tiraspol. In anul 2006, primind o oferta de transfer de la TSKA Moscova, este trimis la control medical sportiv si i se descopera o forma de cancer la picior, denumita Sarcom Ewing. Dupa trei ani de lupta cu cumplita boala, se stinge din viata la data de 13 februarie 2010.

 

View My Stats