Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PERCHEZIŢII: Dorin Cocoş l-a denunţat la DNA pe omul de afaceri Ioan Niculae

PERCHEZIŢII: Dorin Cocoş l-a denunţat la DNA pe omul de afaceri Ioan Niculae 

Procurorii anticorupţie efectuează în această dimineaţă 11 percheziţii în Bucureşti şi în judeţene Teleorman şi Prahova, la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane fizice. În dosar sunt cercetate „inginerii financiare” în care ar fi implicat omul de afaceri Ioan Niculae, prejudiciul în acest caz fiind estimat la peste două milioane de euro.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, descinderile au loc la domiciliul actual al lui Ioan Niculae, din municipiul Zimnicea, la reşedinţa acestuia din judeţul Teleorman, amplasată în apropiere de Zimnicea, denumită domeniul Făţana, ce cuprinde un grup de trei clădiri principale şi dependinţe, între care se află şi casa de vânătoare a acestuia, precum şi la reşedinţa din staţiunea prahoveană Buşteni a omului de afaceri.

Totodată, conform aceloraşi surse, percheziţii au loc şi la fostul domiciliu al lui Niculae, actual domiciliu al Adinei Elena Niculae, situat în sectorul 1 al Capitalei, dar şi la sediul social şi la punctul de lucru declarate de societatea Intervitt SRL, din Teleorman, la sediul social al societăţii Interagro din Bucureşti, sectorul 2, la punctul de lucru al societăţii Interagro din Zimnicea şi la sediul social al Interagro din Zimnicea.

Antena 3 a anunţat că omul de afaceri Ioan Niculae ar fi fost denunţat de Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea. Se pare că Niculae i-ar fi dat bani lui Cocoş pentru ca cel din urmă să intervină în vederea emiterii unei hotărâri de guvern cu privire la acordarea unor subvenţii în agricultură.

View My Stats