Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PERCHEZIŢII: 46 de traficanţi de droguri, săltaţi de anchetatori! Acţionau în Ploieşti şi Reşiţa

PERCHEZIŢII: 46 de traficanţi de droguri, săltaţi de anchetatori! Acţionau în Ploieşti şi Reşiţa 

Poliţiştii specializați în combaterea criminalităţii organizate din Ploiești, Caraş-Severin şi Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat 34 de percheziţii în municipiile Reşiţa şi Ploieşti, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. 46 de suspecţi au fost conduşi la audieri.

Membrii grupării sunt bănuiți că ar fi procurat importante cantităţi de droguri de risc și de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, ce ar fi fost introduse în mod ilegal în România, prin intermediul unor colete expediate din Spania, droguri care ulterior ar fi fost comercializate în municipiul Reşiţa.

De asemenea, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploieşti și procurorii DIICOT au efectuat investigaţii faţă de nouă persoane bănuite că, din luna aprilie 2014 până în prezent, ar fi procurat şi comercializat cannabis, pe teritoriul municipiului Ploieşti.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite diferite cantităţi de cannabis, substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, rezină, grindere, cântare, ambalaje şi telefoane mobile.

View My Stats