Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PERCHEZIŢII: 26 de persoane, săltate într-un dosar de şantaj, abuz în serviciu şi fapte de corupţie

PERCHEZIŢII: 26 de persoane, săltate într-un dosar de şantaj, abuz în serviciu şi fapte de corupţie 

Percheziţii în această dimineaţă la două instituţii publice din judeţul Dâmboviţa şi la domiciliile a cinci persoane. La final, vor fi puse în aplicare 26 de mandate de aducere.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte efectuează cercetări într-un dosar penal ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de şantaj, abuz în serviciu şi infracţiuni conexe faptelor de corupţie.

La activităţi, participă şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa. Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

UPDATE, ORA 15:30

„Referitor la acțiunile desfășurate astăzi, 19 ianuarie 2016, de reprezentanții Parchetului la sediul IȘJ Dâmbovița precizăm că niciun angajat al IȘJ Dâmboviţa nu este vizat de această anchetă, după cum reiese și din comunicatul Parchetului, aceștia având calitatea de martori” – inspector şcolar general, prof. Sorin Ion.

View My Stats