Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Paznici prinşi după ce au furat din… obiectiv

Paznici prinşi după ce au furat din… obiectiv 

Astăzi, 14 noiembrie a.c., în timpul  efectuării  serviciului  de patrulare pe strada “Laminorului “ din municipiul Târgovişte,  o patrulă de poliţişti a oprit în trafic pentru control un autoturism în care se aflau numiţii T.A., de 21 de ani, din comuna Băleni şi B.A., din localitatea Moţăieni, agenţi de pază la o societate comercială.

Cu ocazia unui control al autoturismului, poliţiştii au depistat pe bancheta din spate a acestuia un flex şi un cablu de alimentare  a căror provenienţă nu a putut fi justificată de către proprietarul autoturismului.

În urma activităţilor de cercetare, poliţiştii au stabilit că cei doi, însoţiţi de numiţii T.I., de 40 de ani,  din comuna Raciu, L.D., de 41 de ani, din comuna Lucieni şi  B.G., de 44 de ani, din comuna Moţăieni, toţi agenţi de pază în cadrul aceleiaşi societăţi comerciale au tăiat şi sustras mai multe profile şi elemente metalice  din incinta societăţii, pe care ulterior le-au valorificat la un centru de colectare material feros, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

Cei cinci bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Sursa: IPJ Dâmboviţa

View My Stats