Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » NU ŞI-AU LUAT SALARIILE DE UN AN DE ZILE! Vezi aici cine este bătaia de joc a patronilor şi la ce măsură s-a apelat

NU ŞI-AU LUAT SALARIILE DE UN AN DE ZILE! Vezi aici cine este bătaia de joc a patronilor şi la ce măsură s-a apelat 

Fapt fără de precedent în media locală din România! Angajații unui trust de presă din Ploiești au apelat la parlamentari pentru a determina patronatul să le plătească salariile restante.

Jurnaliștii nu și-au mai primit retribuțiile de un an de zile. Cei care au semnat petiția adresată parlamentarilor de Prahova susțin că s-au făcut presiuni asupra lor.

“Prin aceste rânduri, încercăm să tragem un semnal de alarmă în legătură cu o situaţie extrem de gravă, apărută în cadrul postului de televiziune AphaTv Ploieşti şi a ziarului Telegraful de Prahova.

De ceva timp, mai exact din anul 2011, ne confruntăm cu grave încălcări ale drepturilor salariale, încălcări flagrante ale deontologiei profesionale şi presiuni morale uriaşe din partea patronilor respectivului post tv.

AlphaTv Ploieşti şi Telegraful de Prahova au fost asociate, de-a lungul timpului cu nume, precum cele ale lui Sorin Ovidiu Vântu, Liviu Luca, Cozmin Guşă, Mirel Amariţei etc, care s-au perindat şi s-au regăsit în spatele siglelor celor două entităţi şi a ceea ce se întâmplă în această parte a mass-media”, au scris jurnaliştii în protestul lor.

CITEŞTE PROTESTUL ZIARIŞTILOR

View My Stats