Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 21, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » MARICESCU, ÎN AREST PENTRU 29 DE ZILE! Se vehiculează că în următoarele zile vor mai cădea capete sus puse

MARICESCU, ÎN AREST PENTRU 29 DE ZILE! Se vehiculează că în următoarele zile vor mai cădea capete sus puse 

În timp ce colegii de partid coc strategii la aer curat, adică la Hotelul Peştera din Bucegi, Constantin Maricescu, primarul comunei Aninoasa şi preşedintele Organizaţiei PSD Aninoasa, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat şi complicitate la furt calificat de conducte de transport de produse petroliere cu consecinţe deosebit de grave.

Probabil, pesediştii, strânşi la munte, vor medita mai profund la situaţia creată, mai ales că există indicii că vor mai cădea capete. Oricum, cazul cercetat de DIICOT arată clar că în Dâmboviţa se fură în draci şi la nivel instituţionalizat.

S-a trecut prea uşor peste acest scandal. Trei şefi de post, un ditamai comandantul de la jandarmi, primari, directori şi oameni de afaceri care îşi sporeau averile peste noapte furând organizat.

Mulţi se întreabă când mai avea timp primarul Maricescu de tot soiul de evenimente în care se băgau bani la greu, fiind implicat şi în furturi de miliarde de lei vechi.

Poliţiştii, la fel, au dezonorat instituţia. Unde mai şade încrederea cetăţeanului în oamenii legii? S-a cam dus. Acum, trebuie depuse eforturi considerabile pentru a fi recâştigată.

DIICOT Dâmboviţa merită toată aprecierea noastră. Procurorii au dovedit că îşi fac treaba şi nu cedează la presiuni.

Prejudiciul estimat este de 1.500.000 de lei dar, cu siguranţă, este mult mai mare. Maricescu şi câţi alţii înaintaa lui au dezonorat funcţia de primar care oricum este privită de mulţi cu suspiciune.

Ceea ce s-a întâmplat zilele acestea ar trebui să constituie o temă importantă de dezbatere pentru edilii social-democraţi adunaţi în vârf de munte. Imaginea lor şi a partidului este periclitată.

View My Stats