Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » MARIA CRIŞU A SUPRAVIEŢUIT TERIBILULUI ACCIDENT DE LA DRAGODANA! Fiul şi soţul femeii au murit pe loc. UPDATE

MARIA CRIŞU A SUPRAVIEŢUIT TERIBILULUI ACCIDENT DE LA DRAGODANA! Fiul şi soţul femeii au murit pe loc. UPDATE 

Maria Crişu, 44 de ani, din Piteşti, a scăpat cu viaţă după ce a fost victima accidentului de aseară, de la Dragodana. Femeia fusese transportată în stare critică la spital, însă medicii au reuşit să o stabilizeze, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Maria Crişu va trebui însă să trăiască toată viaţa cu imaginile de coşmar ca urmare a accidentului în care a fost implicată maşina familiei, eveniment rutier în urma căruia au decedat pe loc soţul său, Remus, 46 de ani, şi fiul lor Andrei, de 9 ani. Le-a luat viaţa un şofer de TIR inconştient, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv curbă şi carosabil umed.

Citeşte şi

„IMAGINI DE GROAZĂ DE LA TERIBILUL ACCIDENT DIN DRAGODANA! Un bărbat de 46 de ani şi fiul său de 9 ani au murit pe loc. UPDATE”

„REMUS CRIŞU DIN PITEŞTI ŞI FIUL SĂU ANDREI AU MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT PE DN 72! Maria Crişu a fost transportată în stare gravă la spital. UPDATE”

View My Stats