Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » LOVIRE, VIOLARE DE DOMICILIU ȘI DISTRUGERE! Trei tineri din Tătărani au fost reținuți de polițiști după ce au provocat scandal în comuna vecină

LOVIRE, VIOLARE DE DOMICILIU ȘI DISTRUGERE! Trei tineri din Tătărani au fost reținuți de polițiști după ce au provocat scandal în comuna vecină 

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au procedat la reţinerea celor trei suspecţi identificaţi ca fiind I.C., de 28 de ani, I.I., de 26 de ani şi U.I., de 29 de ani, toţi din comuna Tătărani, fiind prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În sarcina celor trei s-a reţinut comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere, după ce în noaptea de 05/06 februarie a.c., în timp ce se aflau într-un bar de pe raza localităţii Măneşti, în urma unui conflict spontan cu numitul C.I., de 32 de ani, i-au aplicat acestuia mai multe lovituri.

Ulterior, aceştia au pătruns fără drept în locuinţa numitului C.I., agresându-i de asemenea pe cei doi părinţi ai acestuia şi distrugând poarta de la intrare.

Sursa: IPJ Dâmbovița

View My Stats