Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » LIBERALA CORNELIA PARASCHIV VINE ŞEFĂ LA GARDA DE MEDIU DÂMBOVIŢA! Ordinul de numire va fi semnat cel mai probabil săptămâna viitoare

LIBERALA CORNELIA PARASCHIV VINE ŞEFĂ LA GARDA DE MEDIU DÂMBOVIŢA! Ordinul de numire va fi semnat cel mai probabil săptămâna viitoare 

Cornelia Paraschiv va ocupa acest post cel mai probabil de săptămâna viitoare, după ce a câştiga consursul organizat luna trecută, şi va fi cel mai tânăr comisar şef al Gărzii de Mediu din ţară. Fosta şefă a tineretului liberal din Dâmboviţa va trebui, o dată ce va primi ordinul de numire în funcţie, să renunţe la funcţia care ar putea să o ducă în stare de incompatibilitate, respectiv cea de consilieră a preşedintelui Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

În iunie 2012, Cornelia Paraschiv a fost numită consilier al preşedintelui Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, fiind astfel primul liberal dâmboviţean promovat într-o asemenea funcţie.

Luna trecută, Cornelia Paraschiv a mai înregistrat un record, fiind nominalizată pentru premiile „Galei TBL 2013 – de la Brătianu la Bruxelles”, pentru categoria „Cel mai activ tânăr din administraţia centrală” şi chiar dacă nu a reuşit să-şi adjudece premiul, performanţa este de reţinut, în condiţiile în care PNL Dâmboviţa este mereu pe ultimele locuri în ierarhia organizaţiilor liberale.

Cornelia Paraschiv este absolventă a Colegiului Naţional de Apărare şi Securitate a Ţării din Bucureşti şi a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Valahia” din Târgovişte.

View My Stats