Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 14, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » LANSARE: Prima revistă de benzi desenate dedicată numai poveștilor din istoria românilor

LANSARE: Prima revistă de benzi desenate dedicată numai poveștilor din istoria românilor 

Scriitorul Daniel Roxin, alături de artiştii Mihai Ionuţ Grăjdeanu şi Gabriel Tora, vă invită vineri – 19 decembrie, de la ora 17:30, la Librăria Eris din Târgoviște (situată în zona Magazinului Bucureşti-Berlin), la lansarea revistei ”Legendele Dacilor”. Cu această ocazie, scriitorul va lansa şi cel mai proaspăt volum al său – “Istoria Geto Dacilor”, un volum de poveşti, ilustrate, pentru copii. De asemenea, va fi prezentată şi cartea ilustrată pentru copii “Burebista” – autor Vasile Lupaşc.

“Legendele Dacilor” este o revistă pentru iubitorii benzilor desenate, dar şi pentru cei care vor să pătrundă în misterele înaintaşilor noştri, să cunoască magia locurilor pe unde a trecut Zalmoxis, peşterile unde s-a rugat Deceneu şi munţii în care au luptat regii Daciei. 

În primul număr al revistei ne vom întâlni cu Duras, personajul din povestea ilustrată de Gabriel Tora, text Daniel Roxin. A doua poveste a revistei este ”Legenda lui Zalmoxis” ilustrată de Mihai Ionuţ Grăjdeanu, text Mădălina Corina Diaconu.

Revista îi invită pe cititori şi la o serie de concursuri cu premii, anunţuri şi recomandări utile. Nu vor lipsi nici surprizele, mici cadouri pe care copiii le vor primi odată cu achiziţionarea revistei.

Odată cu revista, se va lansa şi site-ul www.micul-dac.ro, locul de întâlnire al tuturor pasionaţilor de mitologia dacică, de la mic, la mare!

View My Stats