Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » HOŢII DE PRODUSE PETROLIERE SUNT ADUŞI CA PE BANDĂ RULANTĂ LA PARCHETUL DÂMBOVIŢA! Există mandate pentru 241 de persoane suspecte VEZI VIDEO

HOŢII DE PRODUSE PETROLIERE SUNT ADUŞI CA PE BANDĂ RULANTĂ LA PARCHETUL DÂMBOVIŢA! Există mandate pentru 241 de persoane suspecte VEZI VIDEO 

Astăzi, în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, era mare… amestecătură! Zeci de poliţişti, mascaţi, învinuiţi, tăinuitori, posibili infractori, droaie de avocaţi, curioşi, presă şi, asta fără să-i punem la socoteală, pe cei veniţi din şapte judeţe să vadă ce se întâmplă cu odraslele lor, nepoţi, fraţi, părinţi sau cunoscuţi.

De la primele ore ale dimineţii, sunt aduşi ca pe bandă rulantă persoanele care sunt suspectate că au furat produse petroliere în valoare de peste 1 milion de lei din rafinării şi aeroporturi.

Sursele noastre spun că în interiorul Parchetului Dâmboviţa e mai rău ca la Gara de Nord. persoanele aduse sunt filtrate după încadrarea juridică a faptelor.

Alte zeci de persoane au fost transportate la sediul Inspectoratului Judeţean de POliţie Dâmboviţa.

În curtea Parchetului, intră dubele încărcate cam din 20 în 20 de minute. O acţiune de asemenea amploare nu s-a mai întâmplat de multă vreme. Peste 1.000 de poliţişti au fost mobilizaţi pentru reuşita operaţiunii.

S-a întâmplat ca un autoturism al oamenilor legii să se răstoarne la Dărmănmeşti din cauza unei explozii a cauciucului. Lideru Sindicatului Naţional al Poliţiştilor spune că necazul s-a produs din cauza slabei dotări. În maşină se aflau patru poliţişti dâmboivţeni şi un suspect care era adus la Parchet. Toţi au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Printre cei care aşteptau în faţa Parchetului Dâmboviţa, am găsit mulţi oameni indignaţi. Nu au vrut să ne spună zona din care provin, dar susţineau că a fost o acţiune de forţă şi abuzivă. Ţinând cont de câte persoane au fost aduse la Parchet astăzi, peste 240, concluzionăm că în România se fură la greu.

Poliţiştii au făcut percheziţii nu doar la persoane fizice, ci şi la şase societăţi comerciale.

VEZI VIDEO

View My Stats