Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FOTO: „Sbor la Gorgota”, târg, petrecere şi voie bună!

FOTO: „Sbor la Gorgota”, târg, petrecere şi voie bună! 

Tradiţionalul târg de la Gorgota, comuna Răzvad, a mers înainte, chiar dacă temperaturile de peste 35 de grade înregistrate astăzi nu te îmbiau să ieşi din casă. Localnicii, dar şi numeroşi cetăţeni din alte aşezări ale judeţului Dâmboviţa, au încălcat consemnul de caniculă şi au venit la Gorgota să bea o bere rece, să savureze câţiva mici şi să urmărească programul folcloric susţinut de artişti consacraţi ai folclorului românesc.

balci gorgota 7

La cererea sătenilor, tinerii edili ai comunei Răzvad şi-au propus să dezvolte târgul de la Gorgota, mai ales că, în urmă cu mulţi ani, veneau să-şi vândă produsele aici comercianţi, agricultori şi meseriaşi din diferite zone ale ţării. Totodată, primarul Emanuel Spătaru le-a promis oamenilor că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a spori confortul în acest sat aşezat între colinele de la margine de Târgovişte.

balci gorgota 3

„Vă asigur că vom duce la îndeplinire toate proiectele pe care ni le-am propus şi care vor aduce un plus de modernitate comunităţii noastre. Vom asfalta în Gorgota strada Bisericii şi strada Poiana Mare. De asemenea, am reuşit să obţinem finanţare pentru a aduce apă în Gorgota. În perioada următoare, vom începe procesul de achiziţie publică urmând ca, în primăvara anului viitor, să începem lucrările. Am fost sprijiniţi în acest demers de Consiliul Judeţean şi de parlamentarii PSD care au stat pe la uşile ministerelor împreună cu noi pentru a obţine aprobările necesare”, a dezvăluit concetăţenilor săi Emanuel Spătaru.

balci gorgota 6S-au aflat în târgul de la Gorgota deputata Carmen Holban, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa Claudia Gilia şi Alin Manole şi alţi reprezentanţi ai administraţiei publice judeţene. De la microfon, oaspeţii le-au adresat celor de faţă un gând curat, i-au felicitat pe edili pentru activitatea depusă în folosul comunităţii, apoi au trecut printre standuri şi au discutat cu oamenii despre problemele vieţii de zi cu zi.

balci gorgota 8

„Vă felicit pentru tot ceea ce faceţi bun pentru comuna dumnneavoastră, că realizaţi ceea ce le-aţi promis oamenilor. Vă transmit tuturor şi salutul colegilor parlamentari care nu au putut să fie aici, alături de dumneavoastră”, a spus deputata Carmen Holban.

Vicepreşedinta Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Claudia Gilia, i-a asigurat pe locuitorii Răzvadului, în mod direct pe cetăţenii din Gorgota, că administraţia publică judeţeană va fi alături de conducerea Primăriei în demersurile întreprinse pentru dezvoltarea localităţii.

balci gorgota 5

„Aveţi o administraţie tânără, curajoasă, dinamică şi inimoasă, care are proiecte foarte bune pentru bunăstarea acestei localităţi. Vă asigur de tot sprijinul Consiliului Judeţean în toate activităţile pe care Primăria şi le-a propus pentru dezvoltarea acestei comunităţi”.

balci gorgota 2 balci gorgota 9balci gorgota 1

View My Stats