Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE! Cosmin Lazăr din Malu cu Flori plecase să cumpere benzină de la Lăicăi UPDATE VIDEO

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE! Cosmin Lazăr din Malu cu Flori plecase să cumpere benzină de la Lăicăi UPDATE VIDEO 

Tragedia a dat peste cap toată comuna Malu cu Flori. Cosmin Lazăr, de 22 de ani, era un băiat cuminte, la locul lui. ”Un tânăr rușinos ca o fată. Trecea pe stradă și lăsa capul în jos. Nu ar fi aruncat o vorbă urâtă nici măcar unui câine”, ne-a spus, vizibil marcată, o vecină.

Ieri, Cosmin se hotărâse să meargă la stația Peco din Lăicăi. Avea nevoie de benzină. Cunoscuții spun că niciun semn nu prevestise nenorocirea. Poate doar graba lui…

Aproape de ieșirea din Malu cu Flori, într-o curbă, Cosmin și-a trăit ultimele clipe. Groaznice. Remorca unui autotren a încălecat mașina în care se afla tânărul.

Totul a fost transformat, în câteva secunde, într-un morman de fier vechi, care, pur și simplu, l-a sfârtecat pe bietul băiat.

Cosmin mai avea un frate, Bogdan. Ironia sorții, și el șofer pe Tir, la fel ca cel care i-a luat viața.

Tatăl lor, un cunoscut meseriaș din Malu cu Flori. Ieri, nici nu era în stare să scoată vreun cuvânt.

Șoferul care l-a omorât pe Cosmin are 21 de ani. Era la prima sa cursă pe Tir. Familia așteaptă ca astăzi resturile pământești ale lui Cosmin să fie date acasă de la Morga.

VEZI VIDEO

View My Stats