Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 22, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » SMURD DÂMBOVIŢA S-A EXTINS LA FIENI, POTLOGI, VOINEŞTI ŞI CORNEŞTI! Timpul de răspuns la intervenţii se va micşora

SMURD DÂMBOVIŢA S-A EXTINS LA FIENI, POTLOGI, VOINEŞTI ŞI CORNEŞTI! Timpul de răspuns la intervenţii se va micşora 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa şi-a extins serviciul SMURD în Fieni, Potlogi, Voineşti şi Corneşti.

Această extindere a serviciului SMURD în judeţ era necesară, mai ales că sunt zone care nu dispun de un serviciu de ambulanţă. Practic, se va micşora timpul de răspuns la intervenţii şi va creşte capacitatea de intervenţie şi calitatea serviciilor medicale oferite dâmboviţenilor.

La ceremoniile de operaţionalizare a echipajelor de prim ajutor calificat din cadrul gărzilor de intervenţii a participat şi Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON.

După rostirea unei rugăciuni de binecuvântare, în cuvântul său duhovnicesc, Înaltpreasfinţia Sa a evidenţiat importanţa deosebită a lucrătorilor I.S.U. pentru protejarea şi salvarea vieţii şi a bunurilor umane, rolul lor special în slujirea comunităţii locale, căci oferă încredere, protecţie şi ajutor în situaţii limită pentru existenţa umană, îndeplinindu-şi misiunile, adesea, în cele mai grele condiţii, cu onoare şi fidelitate.

 

View My Stats