Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DOI SE CEARTĂ, AL TREILEA… PIERDE! Pensionarii târgovișteni nu au mai primit tichete valorice de Crăciunul ăsta

DOI SE CEARTĂ, AL TREILEA… PIERDE! Pensionarii târgovișteni nu au mai primit tichete valorice de Crăciunul ăsta 

De mai mulți ani, pensionarii cu venituri modeste primesc din partea administrației târgoviștene tichete valorice de Paște și de Crăciun. Ei bine, în acest decembrie bătrânii au rămas cu ochii-n soare! Asta, după ce de Paște,  au primit câte 15 bonuri, in loc de 10 ca înainte.

Primarul Gabriel Boriga spune că pensionarii nu au mai primit tichete de Crăciunul ăsta din cauza USL, care blochează în Consiliul Municipal absolut toate proiectele Executivului. „În primăvară, ca şi în 2011, ca şi în decembrie 2010, la propunerea primarului, PDL care avea majoritatea în Consiliul Local, a votat acest proiect de hotărâre. De fiecare dată, Opoziţia a votat împotrivă. Aşadar, cât timp PDL a avut majoritatea în Consiliul Local, pensionarii au primit tichete valorice. Acum, când PDL nu mai are majoritatea în Consiliul Local, nu mai primesc. Concluzia să o tragă pensionarii”, ne-a precizat edilul Gabriel Boriga.

De cealaltă parte, Cristi Stan – liderul grupului USL din Consiliul Local – declară că nu s-a votat niciun proiect prin care s-ar fi retras tichetele și că la mijloc nu este decât o manipulare a primarului.

La rândul său, președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, susține că nu mai sunt bani, fiindcă i-a cheltuit Gabriel Boriga pe toți în primul semestru al anului. Cert este că aleșii USL nu au votat proiectul de rectificare bugetară așa cum a fost propus de Gabriel Boriga.

„Întotdeauna, acordarea acestor tichete s-a votat nominal, cu o lună de zile înainte de distribuire. Şi acum, de Crăciun, s-ar fi putut acorda câte 15 bonuri valorice pentru fiecare pensionar, dar USL nu a vrut acest lucru”, spune Gabriel Boriga.

View My Stats