Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 14, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DIVORŢ CU CÂNTEC ÎNTRE POLIŢISTUL DINU ŞI SOŢIA ACUZATĂ DE FURT! Cine câştigă de pe urma acestei acţiuni care se judecă la urgenţă?

DIVORŢ CU CÂNTEC ÎNTRE POLIŢISTUL DINU ŞI SOŢIA ACUZATĂ DE FURT! Cine câştigă de pe urma acestei acţiuni care se judecă la urgenţă? 

Povestea divorţului dintre poliţistul Valentin Dinu şi soţia sa, Mihaela, cea anchetată pentru furturi din locuinţe, are ceva putred în ea! Prea se consumă cu repeziciune. Te gândeşti că omul legii a fost atenţionat că nevasta-i intră în belele şi că există riscul să rămână săraci, aşa că au pus-o repede de un divorţ, cu partaj cu tot.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Găeşti cu numărul 969/232/22.03.2013. Este vorba despre „divorţ prin acord, cu copii”.

De precizat că cererea a fost formulată după ce presa locală şi naţională a făcut publică, în data de 19 martie, informaţia că soţia poliţistului este suspectă că ar coordona o reţea de spărgători de locuinţe. Ce de coincidenţe!

Suspiciunea a apărut din cauza faptului că oamenii de rând aşteaptă cu lunile până la primul termen – dovada se găseşte tot pe site-ul Judecătoriei Găeşti, însă în cazul poliţistului Dinu Valentin şi al soţiei sale Mihaela Dinu termenul s-a fixat pentru data de 28 martie, când s-a amânat cauza pentru 5 aprilie!

Cu alte cuvinte, în scurt timp, procuorii nu vor avea pe ce să pună sechestru ca să recupereze din prejudiciul de peste două miliarde de lei, dacă în urma partajului soţia va ceda totul soţului.

În cazul de faţă. s-ar merita o anchetă amănunţită şi punerea sechestrului tot la urgenţă, aşa cum se judecă divorţul la Judecătoria Găeşti

View My Stats