Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Directorul de campanie al candidatului Sorin Roșca Stănescu are interzis să intre în sediile PNL

Directorul de campanie al candidatului Sorin Roșca Stănescu are interzis să intre în sediile PNL 

Președintele interimar al PNL Dâmbovița, Mihai Volintiru, s-a supărat la maximum pe Dragoș Paraschiv, fost vicepreședinte PNL Dâmbovița, membru în Biroul Județean de conducere al PNL Dâmbovița și director de campanie al candidatului USL pe Colegiul Târgoviște pentru Camera Deputaților, ziaristul Sorin Roșca Stănescu.

Volintiru a dat dispoziție ca Dragoș Paraschiv să nu mai aibă acces în nici unul dintre sediile PNL și să fie scos din lista de corespondență legată de campania electorală PNL și, implicit, USL.

Sursele noastre spun că decizia președintelui interimar PNL Dâmbovița l-a deranjat pe Sorin Roșca Stănescu. Acesta ar fi declarat că, dacă Dragoș Paraschiv nu va mai fi directorul său de campanie, își dă demisia din PNL!

Conform statutului PNL, Dragoș Paraschiv ar putea fi demis doar de către Delegația Permanentă, nicidecum de președintele interimar. Se pare însă că acestuia nu-i pasă de statut, precizând că nu acceptă niciun fel de comentarii pe marginea subiectului Dragoș Paraschiv.

Un astfel de scandal le lipsea PNL-iștilor dâmbovițeni în plină campanie electorală, că în rest au de toate…

View My Stats