Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢEAN LA CONDUCEREA POLIŢIŞTILOR DIN OLT! Comisarul Alexandru Vulpe a fost împuternicit adjunct pe linie de ordine publică

DÂMBOVIŢEAN LA CONDUCEREA POLIŢIŞTILOR DIN OLT! Comisarul Alexandru Vulpe a fost împuternicit adjunct pe linie de ordine publică 

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt are conducere nouă! Prin ordin al inspectorului general al Poliţiei Române, Petre Tobă, au fost împuterniciţi să preia funcţiile de adjuncţi dâmboviţeanul Alexandru Vulpe şi comisarul Cătălin Florescu, ofiţer specialist la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Olt.

Comisarul Alexandru Vulpe a îndeplinit până acum funcţia de şef al Secţiei de Poliţie Rurală Tărtăşeşti. Pentru următoarele şase luni, Vulpe va asigura îndeplinirea atribuţiilor funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, pe linie de ordine publică.

Cei doi i-au înlocuit pe comisarii şefi Emilian Mladin şi Valerian Iliescu, cercetaţi prealabil pentru nerespectarea Statutului poliţistului şi a regimului disciplinar al personalului din Ministerul de Interne. Mladin s-a pensionat, iar Iliescu se află la ora actuală în concediu de odihnă.

View My Stats