Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 18, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Percheziţii la cabinetul reputatului avocat Danil Matei. I se trage de la clienţii apăraţi!

DÂMBOVIŢA: Percheziţii la cabinetul reputatului avocat Danil Matei. I se trage de la clienţii apăraţi! 

Avocatul Danil Matei din Baroul Dambovita, fost jurisconsult si judecator, doctor în drept, care se declară a fi „profund antipatic si dezagrabil lucrătorilor politiei judiciare si procurorilor”, s-a trezit cu mascatii si procurorii in casa, dar si in sediul cabinetului sau de avocat, prezentandu-i-se un mandat de perchezitie ce avea ca scop ridicarea de documente, caculatoare, laptopuri, hard-disk-uri si agende personale – scrie Lumea Justiţiei. Toate obiectele ridicate de procurori in urma perchezitiei aveau rolul de a arata „indicatiile” pe care Danil Matei, in calitate de avocat, le-ar fi dat unor clienti ce urma a fi audiati de catre o autoritate fiscala.

Danil Matei a transmis o scrisoare Uniunii Naţionale a Barourilor din România prin care solicita confraţilor săi să adopte o reactie „impotriva practicii organelor de urmarire penala, care fac doar lozinci sterile din dispoziile legale imperative privind exercitiul profesiei de avocat”.

CITEŞTE MATERIALUL INTEGRAL PE LUMEA JUSTIŢIEI

View My Stats