Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: A plecat Şova, vine Pricopie! Miniştrii PSD se perindă pe la primarii PDL

DÂMBOVIŢA: A plecat Şova, vine Pricopie! Miniştrii PSD se perindă pe la primarii PDL 

Joi, 15 mai, ministrul Educaţiei – Remus Pricopie va efectua o vizită în judeţul Dâmboviţa. În agenda de lucru sunt trecute: Şcoala Bălteni – Comuna Conţeşti; Târgul „Tinerii întreprinzători din mediul virtual” care se va desfăşura în Parcul Industrial Priboiu şi o întâlnire cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar şi cu profesorii din judeţ, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Păcat că administraţia judeţului nu a ales să-l ducă pe ministrul Pricopie pe Valea Dâmboviţei, la Voineşti, localitate dată exemplu de atâtea ori de preşedintele Consiliului Judeţean, ca fiind prima de fiecare dată când a fost vorba de proiecte de modernizare a unităţilor de învăţământ şi nu numai.

gradinita-voinesti

Ne aducem aminte cu câtă satisfacţie a vorbit, într-o deplasare la faţa locului, şeful judeţului despre faptul că echipa de la Voineşti a reuşit să construiască de la zero, în două luni, o grădiniţă cum doar în Occident găseşti! De asemenea, Adrian Ţuţuianu a mai lăudat administraţia de la Voineşti şi atunci când s-a pus problema obţinerii de fonduri europene din economii pentru proiecte demarate cu bani de la bugetul statului şi nefinalizate, în speţă liceul din localitate, investiţie începută în anul 2007. Din nou, localitatea Voineşti a fost prima care a întocmit documentaţia necesară. De fiecare dată, preşedintele Consiliului Judeţean a declarat răspicat că judeţul ar progresa, dacă ar avea mai mulţi primari dedicaţi administraţiei, aşa cum este Dănuţ Gabriel Sandu de la Voineşti.

Ţinând cont de toate aceste aspecte, ne întrebăm de ce şeful judeţului nu a ales să includă comuna Voineşti în circuitul ministrului Remus Pricopie, mai ales că oricum şi-a stabilit pentru sâmbătă să participe la inaugurarea campusului preuniversitar şi a noii grădiniţe de la Voineşti. Putea să facă acest lucru mâine!

Primarul Sandu Gabriel Dănuţ ne-a declarat că-l aşteaptă oricând la Voineşti pe ministrul Pricopie, să vadă ce s-a realizat în comună în domeniul educaţiei: campus preuniversitar, liceu, sală de sport, şcoală, grădiniţă.

Semn bun: ministrul Dan Şova, astăzi, dar şi ministrul Remus Pricopie, mâine, vizitează obiective din localităţi păstorite de primarii aleşi pe listele PDL, ca dovadă că nu fac separatisme în funcţie de culoarea politică a edililor!

View My Stats