Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA, LOCUL 34 PE ŢARĂ DUPĂ BANII ALOCAŢI PENTRU DRUMURI! Vezi cine a întocmit topul şi câţi bani primeşte judeţul nostru

DÂMBOVIŢA, LOCUL 34 PE ŢARĂ DUPĂ BANII ALOCAŢI PENTRU DRUMURI! Vezi cine a întocmit topul şi câţi bani primeşte judeţul nostru 

Dacă este să ne luăm după sumele ce revin fiecărui locuitor al judeţului Dâmboviţa din fondurile alocate din TVA pentru drumuri judeţene şi comunale, la care se adaugă cele pentru echilibrarea bugetelor, Dâmboviţa nu este nici pe departe un judeţ privilegiat.

Ne situăm spre coada clasamentului, respectiv pe locul 34, cu alocări financiare de 16,5 lei pentru fiecare locuitor, conform unui top întocmit de deputatul PDL Andreea Paul.

Cele mai mari sume alocate pe locuitor pentru drumuri judetene si comunale le regăsim în județele Hunedoara (40 lei/persoană), Alba (38 lei/persoană) și Sălaj (36,95 lei/persoană), iar cele mai mici în județele Galați (13,11 lei/persoană), Brașov (12,70 lei/persoană), iar pe ultimul loc Ilfov (8,77 lei/persoană), se arată în comunicatul semnat de Andreea Paul.

View My Stats