Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 15, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Interlopii din oraşul Titu s-au încăierat din nou!

DÂMBOVIŢA: Interlopii din oraşul Titu s-au încăierat din nou! 

Azi-noapte, mai mulţi indivizi din clanul lui Strugurel i-ar fi bătut cu furie pe membri altui grup. Un tânăr de 29 de ani, care tocmai urma să se căsătorească, a fost transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti, după ce a fost lovit se pare cu o rangă în cap. În momentul producerii agresiunii, ţinea în braţe un copil de 6 luni pe care încerca să-l protejeze. Poliţia ne informează că, în cursul acestei zile, va fi externat.

Scandalul are se pare rădăcini mai adânci. Acum două săptămâni, între doi copii s-a iscat un conflict. Familia rivală a chemat Poliţia, reclamându-i pe cei din clanul Strugurel pentru că le-au lovit copilul. Pentru fapta săvârşită, oamenii legii au aplicat o sancţiune contravenţională de 1.500 de lei.

Ieri, când cei ai lui Strugurel au aflat că trebuie să plătească amenda s-au înfuriat şi s-au dus peste ceilalţi să le ceară socoteală. Aşa a început bătălia… Geamuri sparte, lovituri cu tot ce le-a picat în mână, sălbăticie. Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 33 şi 61 de ani, au fost conduşi la Poliţia Titu pentru audieri.

În cazul de faţă, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Locuitorii oraşului spun că nu se mai simt în siguranţă. Desele conflicte dintre clanurile rivale le-au stricat liniştea, îi sperie.

View My Stats