Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Ambulanţă aflată în misiune s-a izbit violent de un TIR! GALERIE FOTO

DÂMBOVIŢA: Ambulanţă aflată în misiune s-a izbit violent de un TIR! GALERIE FOTO 

Un grav accident de circulaţie s-a produs, în această seară, pe DN 72A, Târgovşte-Câmpulung, chiar în centrul cartierului Priseaca. Un autotren ce transporta utilaje industriale a intrat în coliziune cu o ambulanţă care se deplasa spre Târgovişte. În urma inpactului deosebit de dur, salvarea a fost puternic avariată. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu pierderi de vieţi omeneşti.

Şoferul ambulanţei şi însoţitorul pacientei au ajuns la spital, dar viaţa nu le-a fost pusă în pericol. Se pare că providenţa a lucrat în sprijinul asistentului medical de pe salvare. În momentul izbiturii, acesta acorda îngrijiri medicale unei adolescente de 15 ani, care nu a fost afectată de impact. Dacă s-ar fi aflat în cabină, alături de şofer, nu se ştie ce şanse ar mai fi avut să scape teafăr.

DN 72A a fost închis mai bine de o oră. Traficul a fost dirijat pe o stradă lateral din Priseaca. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul rutier, mai ales că la faţa locului părerile erau împărţite. Unii spuneau că şoferul camionului greu nu a fost atent şi a intrat în depăşire, alţii că ambulanţa, care transporta un bolnav, nu avea sirena şi luminile pornite.

La faţa locului a sosit şi directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa, dr. Claudiu Dumitrescu.

„Este bine că nu am avut pierderi de vieţi omeneşti. Toată lumea a scăpat teafără. Rămânem doar cu pagubele”, a declarat Claudiu Dumitrescu.

Pompierii de la echipa de descarcerare au intervenit rapid pentru a pune în siguranţă cele două autovehicule grav avariate. Existau scurgeri de combustibil, iar orice scânteie ar fi putut declanşa o explozie.

accident ambulanta priseaca 3 accident ambulanta priseaca 2 accident ambulanta priseaca 1 accident ambulanta priseaca 5

View My Stats