Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CRIMINALUL LICEANULUI ALEXANDRU ȘTEFAN ȚINEA SUB TEROARE COMUNA GURA OCNIȚEI! Irinel Vlad a atacat cu cuțitul și în luna iulie 2012. VEZI VIDEO!

CRIMINALUL LICEANULUI ALEXANDRU ȘTEFAN ȚINEA SUB TEROARE COMUNA GURA OCNIȚEI! Irinel Vlad a atacat cu cuțitul și în luna iulie 2012. VEZI VIDEO! 

Când au văzut la televizor nenorocirea, oamenii din Gura Ocniței și-au dat drumul la gură. Ne-au declarat că ei au de foarte multă vreme necazuri cu Irinel Vlad, tânărul de 18 ani care l-a omorât ieri pe liceanul Alexandru Andrei Ștefan cu o lovitură de cuțit aplicată cu precizie în zona gâtului.

În luna iulie 2012, Irinel Vlad a provocat un scandal monstru într-un bar din Gura Ocniței, lovindu-l cu cuțitul pe un bărbat de 36 de ani, care i-a cerut să nu se mai joace ostentativ cu arma albă în fața sa.

Pe motiv că rana victimei este superficială, bărbatul de 36 de ani reușind să se ferească la timp, Irinel a scăpat atunci fără să fie pedepsit. Cu siguranță dacă s-ar fi acționat altfel, nu s-ar mai fi ajuns la crima de ieri, iar Alexandru Andrei Ștefan s-ar fi bucurat în continuare de viață.

VEZI VIDEO

View My Stats