Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CONSILIUL LOCAL HULUBEŞTI A FOST DIZOLVAT! Tribunalul Dâmboviţa a admis astăzi cererea privind dizolvarea de drept

CONSILIUL LOCAL HULUBEŞTI A FOST DIZOLVAT! Tribunalul Dâmboviţa a admis astăzi cererea privind dizolvarea de drept 

Iniţiatorul procedurii de dizolvare de drept a Consiliului Local Hulubeşti este fostul viceprimar Ion Cursureanu, care s-a adresat instanţei cu o cerere în acest sens.

La puţin timp, au intervenit în proces: primarul Adrian Chiriţă şi încă şase consilieri locali, care au susţinut cererea lui Cursureanu.

După mai multe luni de dezbateri, astăzi, magistraţii de la Tribunalul Dâmboviţa s-au pronunţat în această cauză şi au admis cererea privind dizolvarea de drept a Consiliului Local Hulubeşti.

Aşadar, la Hulubeşti, 2013 va fi an electoral! Rămâne de văzut dacă primarul Adrian Chiriţă îşi va depune demisia şi va candida din nou, dar din partea PNL, cu care cochetează în ultima vreme. De altfel, Chiriţă a declarat că va întemeia o organizaţie PNL puternică la Hulubeşti, care va câştiga alegerile şi va fi în măsură să-şi impună viceprimarul. Ţinând cont că nu prea are contracandidat, Chiriţă are şanse să câştige din nou.

View My Stats