Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CLIENTELA PDL, ÎNLOCUITĂ CU CEA A USL! Paza Spitalului Judeţean s-a ieftinit numai din… pix. În realitate, s-a schimbat doar furnizorul de servicii

CLIENTELA PDL, ÎNLOCUITĂ CU CEA A USL! Paza Spitalului Judeţean s-a ieftinit numai din… pix. În realitate, s-a schimbat doar furnizorul de servicii 

Economie, economie, economie! Cu asta se laudă conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte când vine vorba de paza unităţii medicale.

La aşa veste nu putem decât să ne bucurăm, dacă în realitate nu ar fi fost vorba doar de o reducere a costurilor cu… 80 de lei lunar şi, evident, de o schimbare a firmei de pază după principiul pleacă clientela PDL şi vine clientela USL! Iar suma plătită pentru serviciile de pază, în condiţiile în care spitalul are angajaţi şi agenţi proprii, se învârte în jurul a şase miliarde de lei vechi pe an.

Ce au câştigat pacienţii? Nimic! În continuare stau înghesuiţi doi-trei într-un pat! În continuare sunt urcaţi pe braţe la Ortopedie, fiindcă nu există lift! În continuare sunt trimişi să-şi cumpere singuri medicamentele din farmacii! În continuare stau cu orele la coadă în faţa cabinetelor medicale!

View My Stats