Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » CAMPANIE UMANITARĂ PENTRU POLIȚISTUL TÂRGOVIȘTEAN CODRUȚ OPREA! Ministerul Afacerilor Interne face apel pentru strângerea de fonduri în vederea continuării tratamentului

CAMPANIE UMANITARĂ PENTRU POLIȚISTUL TÂRGOVIȘTEAN CODRUȚ OPREA! Ministerul Afacerilor Interne face apel pentru strângerea de fonduri în vederea continuării tratamentului 

La inițiativa secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Constantin Cătălin Chiper, dată fiind starea gravă în care se află, în continuare, agentul principal OPREA Constantin Codruţ, a fost demarată o campanie umanitară pentru strângerea de fonduri necesare continuării tratamentului medical al polițistului.

Persoanele care doresc să sprijine financiar acest demers, îl pot contacta pe tatăl polițistului, domnul Adrian Oprea, la numărul de telefon 0731.017.086.

Reamintim că, la data de 4 septembrie 2010, în Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, agentul principal OPREA Constantin Codruţ, aflat în misiune, intervenind pentru aplanarea unui conflict a fost lovit, din spate, provocându-i-se traumatism craniocerebral care l-au dus în stare de comă profundă. Intervenţiile medicale ulterioare au reuşit să-l scoată pe tânăr din comă, fără însă a se obţine recuperarea sa integrală, ci doar o stare vegetativă.

UPDATE 

La numai câteva ore de la demararea campaniei umanitare inițiate de MAI pentru strângerea de fonduri necesare continuării tratamentului medical al polițistului OPREA Constantin Codruţ, a fost primită o donație, în valoare de 15.000 de lei, din partea primarului sectorului 6 al Capitalei, Rareș Mănescu.

Foto: evz.ro

View My Stats